5 Tips about crema antirid pentru fata You Can Use Today

Wiki Article

Gama ANTI-AGE contine doua tipuri de acid hialuronic ultrapur - super acid hialuronic si nano acid hialuronic - ce actioneaza in diferite straturi ale pielii, ceea ce realizeaza un profil complet de hidratare.

Micile prezentari sunt ideale pentru a le duce oriunde doriti si pentru a experience o aplicatie continua, aceasta prezentare fiind cea mai recomandata.

Pe langa faptul ca este alcatuit din componente one hundred% biologice si naturale , contribuie la protejarea si reinnoirea pielii de pe maini. Usually, totul va depinde de gustul, nevoile si bugetul consumatorului , dar cu siguranta va exista optiunea perfecta pentru dvs.

Produsul prezintă o eficacitate demonstrată și vizibilă asupra ridurilor, trăsăturilor lăsate, lipsei tonifierii și prezenței petelor pigmentare.

Acest website folosește cookies pentru imbunătățirea experientei dumneavoastra. Navigand mai departe, acceptati folosirea lor.De acordDespre cookies: ce sunt si cum functioneaza

„Scăpați de grija ridurilor! Crema antirid asigură o hidratare intensă de până la 24 de ore, minimize ridurile și crește elasticitatea feței.

Este perfectă pentru pielea uscată, dar și pentru tenul matur, lipsit de strălucire sau vitalitate, ce prezintă urme high-quality de riduri. 

Crema antirid din gama Age Expert este Exclusive concepută pentru a combate primele semne ale îmbătrânirii, cauzate de scăderea colagenului din piele.

Retinolul este un substitut al vitaminei A, prezentă în organism şi care este utilizată pentru a make colagen, pentru a preveni subţierea pielii şi implicit apariţia ridurilor.

După vârsta de 40 de ani, trebuie să te concentrezi pe minimalizarea ridurilor și să alegi creme cu ingrediente Lively precum retinol, acid hialuronic și colagen.

Crema antirid este bogată în acid hialuronic pur și lipozomal 3%, conținând de asemenea și SOD, GP4G și Trylagen. Produsul prezintă o acțiune de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare intensă.

Cine nu vrea să încetinească efectele timpului şi să reducă la informeaza te aici least apariţia primelor lor riduri?

Trebuie să ții cont de foarte multe lucruri în alegerea unei creme antirid. De la buget, la tipul de ten, la vârsta pe treatment o ai, toți acești factori trebuie luați în considerare pentru a putea alege cea mai bună cremă antirid treatment să se potrivească nevoilor tale.

Unele creme pentru maini tind sa aiba parfumuri mai puternice decat altele, totul va varia in functie de componentele lor.

Report this wiki page